Shop By
Filtered by:
  1. Категорија Root Main Отстрани го предметот
  2. Производител AXITEC Отстрани го предметот
  3. Производител ROLPLAST Отстрани го предметот
Shopping Options
Број на стакла

Категорија: Акумулационен бојлер за топла вода

ID на производот: 7659

Производ тип: Viessmann Vitocell 100-E, tip SVW


icon
Во залиха
SKU
mkd_Hot water storage tanks_VIESS101
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

65 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 65 % од годишната потрошувачка на енергија за подготовка на топла вода

Технички податоци


Име и тип на производот Viessmann Vitocell 100-E, tip SVW
Капацитет [l] 200
Категорија на сертификатот Акумулационен бојлер за топла вода
Енергетско означување B
Производител VIESSMANN

Критериуми за прифатливост


Акумулационен бољер за санитарна топла вода во комбинација со топлински пумпи
Популарни производи