Shop By
Filtered by:
  1. Категорија Root Main Отстрани го предметот
  2. Број на стакла 0 Отстрани го предметот

Категорија: Натриумови сијалици под висок притисок

ID на производот: 8967

Производ тип: MST SON-T PIA Plus 250W E40 1SL/12


icon
Во залиха
SKU
mkd_Lighting_PHIL004
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

21 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

Технички податоци


Име и тип на производот MST SON-T PIA Plus 250W E40 1SL/12
Моќност [W] 250
Категорија на сертификатот Натриумови сијалици под висок притисок
Индекс на репродукција на боја [CRI] 25
Температура на боја [Ra] 2.000
Светлинската ефикасност [Im/W] 127,00
Светлински флукс [lm] 33.000
Производител PHILIPS

Критериуми за прифатливост


  • Светлинската ефикасност на натриумови сијалици со висок притисок >=80 Im/W
Natriumova Sijalica, 250W, E40
Популарни производи