Категорија: Други гасни сијалици

ID на производот: 8971

Производ тип: MASTER CityWh CDO-TT Plus 150W/828 E40


icon
Во залиха
SKU
mkd_Lighting_PHIL008
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

21 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

Технички податоци


Име и тип на производот MASTER CityWh CDO-TT Plus 150W/828 E40
Моќност [W] 150
Категорија на сертификатот Други гасни сијалици
Индекс на репродукција на боја [CRI] 87
Температура на боја [Ra] 2.800
Светлинската ефикасност [Im/W] 110,00
Светлински флукс [lm] 16.500
Производител PHILIPS

Критериуми за прифатливост


  • Светлинската ефикасност на други гасни сијалици >=57 Im/W
Metalhalogena sijalica, 150W, E40