Категорија: Други гасни сијалици

ID на производот: 8972

Производ тип: MASTER HPI-T Plus 250W/645 E40 1SL/12


icon
Во залиха
SKU
mkd_Lighting_PHIL009
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

21 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

Технички податоци


Име и тип на производот MASTER HPI-T Plus 250W/645 E40 1SL/12
Моќност [W] 250
Категорија на сертификатот Други гасни сијалици
Индекс на репродукција на боја [CRI] 65
Температура на боја [Ra] 4.500
Светлинската ефикасност [Im/W] 84,00
Светлински флукс [lm] 20.500
Производител PHILIPS

Критериуми за прифатливост


  • Светлинската ефикасност на други гасни сијалици >=57 Im/W
Metalhalogena sijalica, 250W, E40