Категорија: ЛЕД сијалици

ID на производот: 9085

Производ тип: Authentis pendant aluminium 1x28W 230V


icon
Во залиха
SKU
mkd_Lighting_PHIL122
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

21 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

Технички податоци


Име и тип на производот Authentis pendant aluminium 1x28W 230V
Моќност [W] 28
Категорија на сертификатот ЛЕД сијалици
Индекс на репродукција на боја [CRI] 80
Температура на боја [Ra] 2.700
Светлинската ефикасност [Im/W] 103,57
Светлински флукс [lm] 2.900
Производител PHILIPS

Критериуми за прифатливост


  • Светлинската ефикасност на ЛЕД сијалици >=80 Im/W
Dekorativna Svetilka, 28W, 2700K