Категорија: ЛЕД сијалици

ID на производот: 9090

Производ тип: Nonni wall lamp white 1x6W 240V


icon
Во залиха
SKU
mkd_Lighting_PHIL127
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

21 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

Технички податоци


Име и тип на производот Nonni wall lamp white 1x6W 240V
Моќност [W] 6
Категорија на сертификатот ЛЕД сијалици
Индекс на репродукција на боја [CRI] 80
Температура на боја [Ra] 2.700
Светлинската ефикасност [Im/W] 100,00
Светлински флукс [lm] 600
Производител PHILIPS

Критериуми за прифатливост


  • Светлинската ефикасност на ЛЕД сијалици >=80 Im/W
Dekorativna LED Svetilka, 40W, 2700K