Категорија: Климатизација

ID на производот: 22066

Производ тип: Airfel LTXN35UV1B/LTXN35UV1B


icon
Во залиха
SKU
mkd_Air_conditioning_JOKI003
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

32 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Airfel LTXN35UV1B/LTXN35UV1B
EER/SEER 6,1 / -
Моќност [kW] 3,50
Категорија на сертификатот Климатизација
Енергетско означување A++
Мин.температура [°C] -15
Производител AIRFEL

Критериуми за прифатливост


  • ЕУ енергетска класа А++ или подобра
Airfel Inverter series сплит систем клима уред за греење, ладење, прочистување на воздух, вентилација, навлажнување и одвлажнување.
Популарни производи