Категорија: Вода-Вода топлински пумпи

ID на производот: 22087

Производ тип: Heat pump FUJITSU Waterstage WGYK160DG9 / WOYK112LCTA


icon
Во залиха
SKU
mkd_Heat_Pumps_FUJI001
RON 100,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

59 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Heat pump FUJITSU Waterstage WGYK160DG9 / WOYK112LCTA
COP/SCOP 4,3 / -
Категорија на сертификатот Вода-Вода топлински пумпи
Енергетско означување A++
Моќност за греење [kW] 10,80
Производител FUJITSU

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на учинок [COP]: 4.3
Топлинска пумпа воздух-вода FUJITSU Waterstage