Категорија: Вентилација

ID на производот: 9265

Производ тип: Daikin Modular light AHU 3


icon
Во залиха
SKU
mkd_Ventilation_DAIK512
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

78 %
An average household can save around 78 % of the annual energy consumption for ventilation

Технички податоци


Име и тип на производот Daikin Modular light AHU 3
Капацитет [m³/h] 750
Категорија на сертификатот Вентилација
Енергетско означување A
Производител DAIKIN

Критериуми за прифатливост


  • ЕУ енергетска класа А или подобра
Вентилација со повраток на топлина