Прозорци


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. Windows and Doors
  Производител: VEKA

  ID на производот: 25475

  Производ тип: SOFTLINE 76MD
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  5-коморен систем со среден дихтинг, направен од ПВЦ со длабочина 76mm

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.93
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 2. Windows and Doors
  Производител: VEKA

  ID на производот: 25474

  Производ тип: SOFTLINE 76MD
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  5-коморен систем со среден дихтинг, направен од ПВЦ со длабочина 76mm

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.20
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 3. Windows and Doors
  Производител: VEKA

  ID на производот: 25473

  Производ тип: SOFTLINE 76AD
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  5-коморен систем од ПВЦ со длабочина 76mm

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.96
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 4. Windows and Doors
  Производител: VEKA

  ID на производот: 25472

  Производ тип: SOFTLINE 76AD
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  5-коморен систем од ПВЦ со длабочина 76mm

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.23
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 5. Windows and Doors
  Производител: VEKA

  ID на производот: 25471

  Производ тип: EFFECTLINE
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  5-коморен систем од ПВЦ со длабочина 70mm

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.98
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 6. Windows and Doors
  Производител: VEKA

  ID на производот: 25470

  Производ тип: EFFECTLINE
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  5-коморен систем од ПВЦ со длабочина 70mm

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.26
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 7. Windows and Doors
  Производител: DECCO

  ID на производот: 24734

  Производ тип: DECCO83
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  7komori 81mm 3dihdung gumi

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.97
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 8. Windows and Doors
  Производител: DECCO

  ID на производот: 24733

  Производ тип: THERMICCO
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  8komori 90mm 3dihtung gumi

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.78
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 9. Windows and Doors
  Производител: DECCO

  ID на производот: 24732

  Производ тип: DECCO 70
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  6 komori 70mm 2 dihdung gumi

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.10
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 10. Windows and Doors
  Производител: KBE

  ID на производот: 20617

  Производ тип: KBE system 70 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 5-chamber

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.30
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
Страна
по страна
Поставете надолен смер