Прозорци


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. Windows and Doors
  Производител: KBE

  ID на производот: 20616

  Производ тип: KBE system 76 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 6-chamber middle seal system made of RAU-FIPRO (Fiber reinforced PVC) with an installatin depth

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.00
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 2. Windows and Doors
  Производител: KBE

  ID на производот: 20615

  Производ тип: KBE system 88 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 7-chamber middle seal system made of RAU-FIPRO (Fiber reinforced PVC) with an installatin depth of 88 mm.

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.80
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 3. Windows and Doors
  Производител: INTERNOVA

  ID на производот: 20612

  Производ тип: INTERNOVA 6000
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Internova 6000 e високо квалитетен 6 – коморен профил за прозори и за врати со одлични својства кога станува збор за топлотната и звучната изолација. Квалитетно и евтино решение за вашиот дом.Звучна изолација (Rw) : со стандардно застаклување 4 + 16 + 4 с

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.00
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 4. Windows and Doors
  Производител: INTERNOVA

  ID на производот: 20611

  Производ тип: INTERNOVA 6000
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Internova 6000 e високо квалитетен 6 – коморен профил за прозори и за врати со одлични својства кога станува збор за топлотната и звучната изолација. Квалитетно и евтино решение за вашиот дом.Звучна изолација (Rw) : со стандардно застаклување 4 + 16 + 4 с

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.10
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 5. Windows and Doors
  Производител: ALPHACAN

  ID на производот: 20610

  Производ тип: IN’ALPHA70
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Овој профил кој има ширина од 70 милиматери овозможува да се постигнат одлична топлинска и звучна изолација, исполнувајќи ги најстрогите европски правила. Системот е достапен во широка палета на бои што овозможува различни можности за конечниот изглед во

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.10
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 6. Windows and Doors
  Производител: ALPHACAN

  ID на производот: 20609

  Производ тип: IN’ALPHA PRESTIGIO
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Овој профил кој има ширина од 70 милиметри (6 комори) овозможува да се постигне одлична топлинска и звучна изолација, исполнувајќи ги најстрогите европски правила. Системот е достапен во широка палета на бои што овозможува различни можности за конечниот и

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.10
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 7. Windows and Doors
  Производител: ALPHACAN

  ID на производот: 20608

  Производ тип: IN’ALPHA70
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Овој профил кој има ширина од 70 милиматери овозможува да се постигнат одлична топлинска и звучна изолација, исполнувајќи ги најстрогите европски правила. Системот е достапен во широка палета на бои што овозможува различни можности за конечниот изглед во

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.30
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 8. Windows and Doors
  Производител: ALPHACAN

  ID на производот: 20607

  Производ тип: IN’ALPHA PRESTIGIO
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Овој профил кој има ширина од 70 милиметри (6 комори) овозможува да се постигне одлична топлинска и звучна изолација, исполнувајќи ги најстрогите европски правила. Системот е достапен во широка палета на бои што овозможува различни можности за конечниот и

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.20
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 9. Windows and Doors
  Производител: ALPHACAN

  ID на производот: 20606

  Производ тип: SYSTEM ALPHA 80-70
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Овој профил кој има ширина од 70 милиматери (5 комори) и 80 милиметри (6 комори) овозможува да се постигнат одлична топлинска и звучна изолација, исполнувајќи ги најстрогите европски правила. Системот е достапен во широка палета на бои.

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.30
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 10. Windows and Doors
  Производител: SCHUCO

  ID на производот: 20604

  Производ тип: Schuco Living 82 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 7-chamber middle seal system made of RAU-FIPRO (Fiber reinforced PVC) with an installatin depth of 88 mm.

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.90
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
Страна
по страна
Поставете надолен смер