Застаклување


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. Windows and Doors
  Производител: SAINT-GOBAIN GLASS

  ID на производот: 9277

  Производ тип: Термопан 24 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Флот стакло + К стакло

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.93
  Материјал на рамка: Glass
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 2. Windows and Doors
  Производител: SAINT-GOBAIN GLASS

  ID на производот: 9276

  Производ тип: Термопан 24 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Флот стакло + Флот стакло стакло

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.10
  Материјал на рамка: Glass
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 3. ImageLabel
  Производител: KONSTRUKTOR

  ID на производот: 4324

  Производ тип: PVC Stolarija
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Термопан стакло

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.10
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
Страна
по страна
Поставете надолен смер