Вентилација


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. Ventilation
  Производител: INVENTER

  ID на производот: 22267

  Производ тип: Полу-централизиран систем за вентилација
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  inVENTer PAX

  Заштеди:

  78 %
  An average household can save around 78 % of the annual energy consumption for ventilation

  Енергетско означување: A
  Капацитет [m³/h]: 90
 2. Ventilation
  Производител: INVENTER

  ID на производот: 22266

  Производ тип: Компактен вентилатор за децентрализирана вентилација
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  iV14R/V

  Заштеди:

  78 %
  An average household can save around 78 % of the annual energy consumption for ventilation

  Енергетско означување: A
  Капацитет [m³/h]: 56
 3. Ventilation
  Производител: INVENTER

  ID на производот: 22265

  Производ тип: Компактен вентилатор за децентрализирана вентилација
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  iV-Smart

  Заштеди:

  78 %
  An average household can save around 78 % of the annual energy consumption for ventilation

  Енергетско означување: A+
  Капацитет [m³/h]: 40
 4. Ventilation
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22264

  Производ тип: CH-HRV20KDC Cooper & Hunter рекуператор
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Рекуператор

  Заштеди:

  78 %
  An average household can save around 78 % of the annual energy consumption for ventilation

  Енергетско означување: A
  Капацитет [m³/h]: 2,000
 5. Ventilation
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22263

  Производ тип: CH-HRV15KDC Cooper & Hunter рекуператор
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Рекуператор

  Заштеди:

  78 %
  An average household can save around 78 % of the annual energy consumption for ventilation

  Енергетско означување: A
  Капацитет [m³/h]: 1,500
 6. Ventilation
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22262

  Производ тип: CH-HRV10KDC Cooper & Hunter рекуператор
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Рекуператор

  Заштеди:

  78 %
  An average household can save around 78 % of the annual energy consumption for ventilation

  Енергетско означување: A
  Капацитет [m³/h]: 1,000
 7. Ventilation
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22261

  Производ тип: CH-HRV8KDC Cooper & Hunter рекуператор
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Рекуператор

  Заштеди:

  78 %
  An average household can save around 78 % of the annual energy consumption for ventilation

  Енергетско означување: A
  Капацитет [m³/h]: 800
 8. Ventilation
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22260

  Производ тип: CH-HRV6.5KDC Cooper & Hunter рекуператор
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Рекуператор

  Заштеди:

  78 %
  An average household can save around 78 % of the annual energy consumption for ventilation

  Енергетско означување: A
  Капацитет [m³/h]: 650
 9. Ventilation
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22259

  Производ тип: CH-HRV5KDC Cooper & Hunter рекуператор
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Рекуператор

  Заштеди:

  78 %
  An average household can save around 78 % of the annual energy consumption for ventilation

  Енергетско означување: A
  Капацитет [m³/h]: 500
 10. Ventilation
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22258

  Производ тип: CH-HRV3.5KDC Cooper & Hunter рекуператор
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Рекуператор

  Заштеди:

  78 %
  An average household can save around 78 % of the annual energy consumption for ventilation

  Енергетско означување: A
  Капацитет [m³/h]: 350
Страна
по страна
Поставете надолен смер